14 Şubat 2011 Pazartesi

Santa Barbara' da Gecen Ruya Gibi Bir Gun..

Dostlarla birlikte Santa Barbara' da (Kaliforniya) gecen mukemmel haftasonundan kalan tatli fotograflari paylasiyorum asagida. Santa Barbara sahilinin temiz ve berrak havasiyla ve Pasifik okyanusunun masmavi goruntusuyle yeniden dogduk adeta. Hala Subatin ortasinda olmamiza ragmen, oralara iyice yaz gelmis, insanlar gunesin, kumun, denizin, yemyesil cimlerin ve palmiyelerin tadini cikarmaya baslamislardi bile. Biz de denize karsi piknigimizi yaptik, sohbetimizi ettik ve etrafimizdaki guzelliklerin tadini cikardik. 






Okyanus kenarina kurulmus olan University of California, Santa Barbara kampusunde yaptigimiz yuruyuste burada okuyan ogrencilerin ne kadar sansli oldugundan bahsedip, doktora icin buraya basvurmayi ciddi ciddi dusunduk. Iddia ediyorum okuyacak daha guzel bir universite olamaz. Kampus denize sifir oldugu icin ogrenciler her an heryerde mayo ve bikinileriyle dolasabiliyor, guneslenebiliyor,  denizde sorf yapabiliyor ve sahil kenarinda ders calisabiliyorlar. Kampus kucuk bir cennet gibi yani kisaca. Durum boyle olunca tahmin ediyoruz ki okulu uzatmak da kacinilmaz oluyordur ;)









Ve asagidakiler de Santa Barbara' nin meshur State Street'inden birkac kare.. Her an civil civil, sevimli ve upuzun bir cadde..








Bir dahaki sefere de Pazar gunku durak yerimiz olan Solvang'den bahsedip oranin fotograflarini paylasacagim..

7 yorum:

  1. Kumsalda tek başına uzanmış, kitap okuyan kızın yerinde olmanın değeri paha biçilemez ... Çok güzel bir yer, çok güzel bir post :)

    YanıtlaSil
  2. çok özendim şimdi deniz, kumsal, güneş istedim. pek güzel memleketmiş doğrusu.

    YanıtlaSil
  3. ne keyifli bir ünv de her daim deniz güneş misss:))

    YanıtlaSil
  4. Yooo, hayır bu görüntüler gerçek olamaaaaz! Çok istedim orda olmayı.. üstelik kavurucu da değildir güneş, ben ki en çok onu severim..

    Yapmayınız böyle rica ederim, kapalı bir güne denk düşen bu fotoğrafları koymayınız:)

    YanıtlaSil
  5. Buralarda yasayan insanin omru uzar mi bence uzar! ;) Cok keyifli yerler cidden, dilegim hepimize boyle guzel yerlerde yasamak nasip olsun.. Tesekkurler arkadaslar..

    YanıtlaSil

Yorumunuz icin simdiden tesekkurler :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...