8 Mart 2011 Salı

Tatli Telas :)

Uc haftadan daha az bir sure sonra annemle babam ilk kez ziyaretimize geliyorlar. Tatli telaslarimiz coktan basladi. Onlar ilk kez yurtdisina cikmanin, biz de ilk kez onlari agirlayacak olmanin verdigi heyecanla hazirliklara tam gaz devam ediyoruz. Ihtiyaclarin alinmasinin yani sira evimizi guzellestirme cabalarimiz da devam ediyor. Vesileyle on bahceye de bir el attik. Hercai menekse ektik, gulleri budadik, wood chipleri degistirdik. Ve geri sayim basladi.. 18.. :)








7 yorum:

  1. Şimdiden gözünüz aydın:) Hoşgeliyorlar:) Ne güzel bir heyecan:)) Fotolara bayıldım. Buraları karlı, soğuk olunca içim açıldı:))

    YanıtlaSil
  2. gözün aydın ne güzeldir anne kokusu doya doya günleriniz olsun..bu arada 18 den sonrası su misali olsun;) bahçen çok güzel annen burayı bırakamaz bence:)

    YanıtlaSil
  3. en son geçen sene gelmiştiniz bir sene oldu, nasıl özlemiştir anneciğin seni, bahçe süper olmuş bu arada ektiklerin ne durumda, soğan maydonoz :))

    YanıtlaSil
  4. KIRPIKTEKI GOZYASI; Ben de kari ozluyorum bazen, burda yok diye sanirim.. Tesekkurler..

    MEYRA; Tesekkurler, planlar hazir, hazir annemi yakalamisken bahceyle ilgili taktikleri alacagim bol bol :)

    AYSE; Sogan maydanoz tutmadi maalesef. Tekrar ekecegim yakinda. Taze soganlar cimen gibi birsey oldu cok komik gorsen :)

    YanıtlaSil
  5. Bahçe çok güzel olmuş ellerinize sağlık.Gurbette olmak zordur gurbette değilim ama sevdiklerim var gurbette olan.
    Allah sağlıkla kavuştursun anneciğine ve babacığına.

    YanıtlaSil
  6. Simdiden gözûnün aydin, insallah doya doya hasret giderirsiniz. Ev'de bahçede çok guzel gule gule oturun. Hayirli cumalar

    YanıtlaSil

Yorumunuz icin simdiden tesekkurler :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...