24 Mart 2014 Pazartesi

Çiftlik Gezisi

Yaşadığımız yere arabayla 20 dk. mesafede büyük bir çiftlik var. Özellikle de çocuklu aileler için harika bir haftasonu etkinliği olabilecek nitelikte bir yer. Daha önce defalarca gittiğimiz bu çiftlik bu Pazar gittiğimizde çok daha eğlenceli geldi. Çünkü Melodi artık bebeklikten çıktı ve diğer çocuklarla birlikte birçok aktiviteye katılabiliyor. 

Çiftliğin girişinde taze sebze, meyve alınabilecek ve öğle yemeği yenilebilecek manav/kafe tarzı bir yer var. Normalde hep burada biraz zaman geçirir, çiftliği şöyle bir turlar çıkardık. Bu sefer çiftlikte tonla çocuk etkinliği olduğunu keşfettik ve yetişkinler için $4 olan biletimizi alıp çiftliğin asıl eğlenceli kısmına geçtik. 


Bu dev zıplama yastığı (jumping pillow) Melodi'nin tam da ihtiyacı olan şeymiş. Saatlerce burada zıpladı ve çok eğlendi. 





Sonra arkasında uzun kasası olan bir traktör geldi ve bize çiftliği gezdirdi. Çilek, blueberry, şeftali, kayısı, elma, mandalina ve daha o kadar çok meyve çeşidi vardı ki..


 Daha önce aldığımız kutuya mandalina, çilek, blueberry topladık. Melodi yolda yarısını yedi :)
 Turdan döndükten sonra bu sefer çocuklara özel ayrıca bir tur başladı. Şoför abileri onlara eğlenceli bir çiftlik turu yaptırdı :)


Ardından çocuklar su tulumbasıyla ördekleri yüzdürdü..



Ve sonra tekrar zıpladık, ve Melodi'yi o komik çocuk vagonlarında bir daha tura gönderdik :) İngilizce'de bir deyim var, "She had a blast!" diye. Yani çok ama çok eğlendi kendisi. E tabi biz de.. Buranın sıcağı çok fena oluyor yazın. O yüzden baharın tadını çıkarıyoruz her fırsatta..
Size de mutlu baharlar dileriz..
:)


10 yorum:

  1. Aman yarabbi...Muhteşem bir yermiş ipek burası. Çocukları bırak, yetişkenler bile can bulur burada. O kırmızı tulumbaya bayıldım. Aynısı bizim çocukluğumuzu geçirdiğimiz, şimdi müteahit e verilen evde vardı:( Buz gibi kuyu suyu çekerdik oradan. O çilekler, o doğa..bayıldım. Tromboline ise aile bayılıyoruz biz:)
    Çok güzel, nefis bir gün olmuş. Doğanın içinde.
    Melodi de bu sene daha rahat değil mi? Çıktı bebeklikten çünkü. Sizde eşinle alıp kahveleri, seyredin onu keyifle.
    Güzel günleriniz hep olsun.
    İyi geceler canım.

    YanıtlaSil
  2. çok güzel bir mekan... keşke buralarda da olsa... vardır da keşfedilmeyi bekliyor da olabilir :) Melodi'nin çok eğlendiği her halinden belli zaten.... bizim kızlar da zıplamaya bayılıyor... ama benim en çok ilgimi çeken çiftlik gezisi oldu...

    YanıtlaSil
  3. Ahh ne harika yerler, insan kendini kaybeder burada, hele yanında da Melodi olacak!!!
    Her bir kare birbirinden güzel, sıcacık, cıvıl cıvıl...

    YanıtlaSil
  4. öldüm öldüm dirildim resimlere bakarken..ne güzel gün,ne güzel bi yer...yemin ederim şu anda ihtiyacım olan tek şey;yeşillik ve toprak...eh darısı başımıza diyelim:))

    YanıtlaSil
  5. bende böyle bir yer istiyorum Türkiye' de :)

    YanıtlaSil
  6. Melodi çok eğlenmiş her halinden belli. Türkiye'ye geldiğinizde çeşitli etkinlikler yapmalıyız. Sancak ile iyi oynarlar Yağız'da eşlik etmeye çalışır ya da izler :) Çok heyecanlandım :)

    YanıtlaSil
  7. Maşallah nasıl bir güzelliktir Melodi :)))

    YanıtlaSil
  8. Maşallah çok tatlı görünüyorsunuz. Güzel bir gün olmuş. Resimlere bakınca atmosferin havasını soludum resmen.

    YanıtlaSil

Yorumunuz icin simdiden tesekkurler :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...