9 Aralık 2013 Pazartesi

Yünler Münler..


Boş vakitlerimde yaptığım favori aktivitelerimden biri hobi mağazalarında amaçsızca gezmek. Oralara belli bir hobi malzemesi alma niyetiyle gittiğim sayılıdır. Genelde herşeye bakıp, herşeye ayılıp bayılıp hiçbirsey alamadan gelirim, çünkü yapılabilecek şeylerin fazlalığı yüzünden başım döner, kafam karışır.

Ya da bazen hoşuma giden bir renkte bir yün, bir makara, bir kağıt, bir kurdela vs. alıp gelirim. Ama sadece hoşuma gittiği için ve sadece o an kafama estiği miktarda.

Amacımı belirleyip, plan yapıp alışveriş yapamam. Onun yerine, öyle arada bir tek tek aldığım şeyleri evde gelip geçip bir süre seyrettikten sonra bir şekilde birleştirir, ortaya birşeyler çıkarırım.

Bu minik bebek şapkası da o şekilde oldu. Alakasız zamanlarda alınmış, elişi sepetlerimde amaçsızca durup dururken birden şapka olup, paketlenip çok sevdiğim bir arkadaşımın tatlı bebeğine diş çıkarma hediyesi oluverdi.

10 yorum:

  1. hiç sevmem bende planlı alışverişleri..gideyim de şunu alayım yoktur bende de...beğenirsem, illaki bir yerlere kullanmam gerekmiyor, gözümün önünde dursun yeter, he amaçsız da para sarfetmenin karşısındayım bu arada. Alıp ta dolap bekletenleri anlamaya çalışırım ama bir yere kadar.
    Bu şapkayı çok sevdim İpek, ellerine sağlık. Hele ponponu tam şeker tadında...
    Melodiye de çok yakışır, sen ona da örmüşsündür gerçi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Emelcim, ponponu konusunda kayınvalideme kredi vermem gerek, çünkü o yaptı :) Melodi' ye de yapıyoruz o da yolda :)

      Sil
  2. çok güzel olmuş ellerinize sağlık..benim de amaçsızca aldığım bir sürü ipim,kurdelem,kumaşım var.onları seviyorum,bakıp bakıp mutlu oluyorum:)ama en güzeli ördüğüm yada diktiğim bir şeyi keyifle izlemek:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle insan kendi birseyler ortaya çıkarınca çok mutlu oluyor Filiz, durup durup o şeyi sevesi geliyor, bilmez miyim? :))

      Sil
  3. Ellerine sağlık İpekçim çok güzel gözüküyor. Bende senin gibiyim. Alırım kenarda durur birden birleşir hepsi falan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Gülevcim, yaratıcılık bu olsa gerek he ;)

      Sil
  4. oo bu konuda da yeteneğin varmış demek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok yahu naçizane.. Bu kadar bloglarda ve Pinterest'te gezinince insan gaza geliyor :))

      Sil

Yorumunuz icin simdiden tesekkurler :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...