27 Eylül 2013 Cuma

22 Aylık Özgür Ruh / 22 Months old Free Spirit

Sınır, dur durak yok senin için. Tırman, koş, atla, zıpla, oyna ama lütfen bir yerine birşey olmasın özgür ruh. O kadar meraklı, o kadar ilgili, o kadar keşfetmeye ve öğrenmeye aç bir kişiliğin var ki...Dilerim hep böyle başına buyruk, serbestçe yaşayabileceğin fırsatlar sunar sana hayat.. Umarım hep iyi insanlarla karşılaşır, hep iyilik ve güzelliklerle dolu bir ömür yaşarsın... Yüzün bir içim su ama asıl bahtın güzel olsun bebeğim.. Senin için en büyük dileğim bu..

There is no limit or restrictions for you. Go climb, run, jump, play but please please don't hurt yourself, free spirit. You have such a curious, engaged, 'ready-to-explore and learn' personality... May life always offers such great options for you to live free and independently. I really hope that you would always come across good people in life, and you live a life full of  goodness and well-being. You have a beautiful face, but most important is the fortune. I hope you have a great life in the future. That is my biggest wish for you...







7 yorum:

  1. elinden tutayım o dükkana girip beraber bakalım Melodicim:)

    YanıtlaSil
  2. İnsan onlar küçükken sanki tüm ömürleri boyunca herşey çocukluğunda ki gibi mutlu ve eğlenceli olacakmış gibi hissediyor. sanki hep güzel günlere uyanacaklar ve hiç üzülmeyecekler... tüm isteklerimiz de bu yönde ve bunu sağlamak için. Ve umarım en az zararla çok güzel bir ömürleri olur tüm çocukların.

    Ayrıca melodi o kadar tatlı bir çocuk ki her akşam instagram fotoğraflarınıza bakıp seviyorum onu. Ve iş yerimde melodinin çok hayranı var diyebilirim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel söylemişsin. Çok doğru. Anne-baba olunca daha iyi anlıyor insan herşeyin kıymetini ve her konuda farkındalığı artıyor. Ve hep en iyisini istiyor çocuğu için. Melodi'yi seven herkese selamlar, sevgiler.. :)

      Sil
  3. Tam 22 aylık benim boncuk kızım da :) Öyle hevesli ve meraklılar ki... Ettiğiniz güzel dualara da amin diyorum. Sevgilerle...

    YanıtlaSil

Yorumunuz icin simdiden tesekkurler :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...