31 Ekim 2012 Çarşamba

Melodi'nin Cadılar Bayramı Maceraları :)


Cadılar Bayramı tüm Amerika'da coşkuyla kutlanırken, Melodi de bu ilk yılında kutlamalarda şaşıra şaşıra boy gösteriyordu. Annesi ve babası ilk olarak onu "attaya gidiyoruz " diyerek herkesin garip garip giyindiği, renkli peruklar ve maskeler taktığı, tavanlardan örümceklerin sarktığı bir eve götürmüştü. Bu daha önce gördüğü hiçbir "atta"ya benzemiyordu. Üstelik üzerindeki kıyafette de bir gariplik vardı. 

Bu partiden sonra şoku üzerinden atamayan Melodi bir de bugün annesi tarafından her Çarşamba sabahı olduğu gibi yine yerel kitapçıya "Storytime (Hikaye Zamanı)" a getirildi. Bu işte yine bir tuhaflık olduğunu sezmişti, çünkü sırtında  ağırlık yapan o beyaz şey yine oradaydı. Kitapçıya vardıklarında kendi boyutlarındaki diğer çocukları gördü. Televizyondaki çizgi film kahramanları gibi giyinmişlerdi. Melodi gözlerine inanamıyordu. Acaba kendi de şu anda o çizgi filmlerden birinin içinde miydi?


Öyle yada böyle, bu iş Melodi'nin hoşuna gitmişti. Herkes ne kadar tatlı göründüğünü söyleyip duruyordu. Ayrıca bu üzerindeki peri kızı kıyafetinin parlak eteğiyle oynamak çok zevkliydi. 


Melodi Cadılar Bayramı hiç bitmesin istiyordu. Annesi akşama da "Trick or Treat" e çıkacaklarını ve komşulardan bir sürü şeker ve çikolata toplayacağını söylemişti. 

"Yaşasın!!"dı!!

:))









6 yorum:

  1. ne kadar tatlı bir kelebek olmuş:)

    YanıtlaSil
  2. bu nasıl bir kelebek böyle!!
    bakmaya doyamıyoruz :)

    YanıtlaSil
  3. Maşallah Meoldiye. Çok güzel olmuş kostümü!

    YanıtlaSil
  4. @ Tesekkurler:))))))))))

    YanıtlaSil
  5. Aman Allah'ım bu ne tatlı bir Melodi böyle :) Maşallah..Cadılar bayramını ne güzel kutlamışsınız :) sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. çkkk tatlı maşallahhh bnm yerime öpün onuu

    YanıtlaSil

Yorumunuz icin simdiden tesekkurler :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...