10 Temmuz 2011 Pazar

Kız Olsun Çamurdan Olsun.. :)

Merakla beklenen an geldi catti ve gectigimiz Persembe gunu bebegimizin kiz oldugunu ogrendik. Kiz annesi olmanin zevkini simdiden tatmaya basladim. Daha bebek gelmeden renk geldi eve :) Sevgili dostlarimizin ve ailelerimizin hediyelerinin yani sira, benim son 2-3 gundur aldiklarimla simdiden bir suru esyasi oldu kizimin. Hepsi birbirinden cici, bakmaya doyamiyorum.. 




18 yorum:

  1. tebrikler cnm, saglikli buyusun kucagina cabucak gelsin :) bu arada ayicikli olan sey alt degistirmek iciin mi cok sirin nerden aldin acaba merak ettim ?

    YanıtlaSil
  2. @ Cilekli: Cok tesekkur ederim :) Ayicikli olan alt acma evet, o kadar yumusak ki, favorilerimden.. anneannesinden torununa hediye. Markasi Bebitof, umarim bulmana yardimci olur..

    YanıtlaSil
  3. Evladın hepsi güzel.Kızların cicileri ayrı bir güzel.Hayırlı,uğurlu ve sağlıklı olsun bebeğiniz.

    YanıtlaSil
  4. Erittin beni... Şu Filli zürafalı şey ile pembe ayakkabılar şimdiki favorilerim, ileride mutlaka yenileri eklenecektir:))
    Sağlıkla.. mutlulukla..iyi günlerde kullanın bu güzellikleri..

    YanıtlaSil
  5. İpekcim, senin gibi çok tatlı bir kız olacak eminim, anne kız iyi bir ikili olacaksınız ;)cicilere bayıldımmm, güle güle giysin meleğin hepsini :))

    YanıtlaSil
  6. Heyy tebrik ederim..:)İnşallah sağlıkla doğar bu cicileri keyifle giyer.Hepsi birbirinden güzel.İnsanın aldıkça alası geliyor zaten..

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel :)) kızlar bir başka oluyor sağlıkla gelsin tatlı prenses

    YanıtlaSil
  8. Tebrikler:)) Herkesin bir kızı olmalı derler ya;) Önemli olan tabiki sağlıklı ve hayırlı bir insan olması:) Cicilerinin hepsine bayıldım:) Hep sağlıkla giysin:)

    YanıtlaSil
  9. huzurla..mutlulukla..sağlıkla büyüsün.

    YanıtlaSil
  10. Tebrik ederim.Demek kız annesi olacaksınız.Çok güzel bir duygu ve büyük şans.Hayır kendimden biliyorum (bir kız annesi olarak:))Cicilerine de bayıldım.Sağlıkla kucağınıza alın inşallah:)))

    YanıtlaSil
  11. cnm cok tesekkurler.. int.'te bir sitede buldum :)

    YanıtlaSil
  12. Sağlıkla bebeğini kollarına alırsın inş..kızların ayrı bir yeri var tabi ki :))

    YanıtlaSil
  13. İpekciğim,hepsi birbirinden cici ama ben pembe monta bayıldım.Birde içinde bizim prensesi hayal edince inanılmaz bir fotoğraf çıkıyor ortaya.Hergün akşama kadar 3 - 4 kere kıyafet değiştireceğimiz kesin.Prensesin elimizden çekeceği var. SEVİL

    YanıtlaSil
  14. sağlıkla doğup giysin hepsini..örgüyü kim ördüyse harika yada hazırsa bilmiyorum çok güzel gözüküyor..kız çocuğu daha doğmadan renkleriyle renklendiriyor geleceği mekanı:))

    **canım uzun süredir sorun yaşıyoruz bloglarımızdaki yorum kısımlarında,aynı sorun sendede var pop-up pencere yaparsan rahatca yazabiliriz profilimiz gözükmüyor,google hesabında bir türlü onaylamıyor sistem yorumları.bilgin olsun istedim;)

    YanıtlaSil
  15. Herkese ayri ayri tesekkur ederim :))

    @ Sevil Anne: Pembe mont bebegimizin kiz olacagini ogrenmeden once aldigim ilk kiz esyasi, ozel bir yeri var yani. Begenmene cok sevindim..

    @ Meyra: Orguyu sevgili kayinvalidem ordu, cok zarif ve ayni zamanda cok tatli bir yelek. Bu arada yorum ayarlarindan tavsiye ettigin gibi pop-up pencereyi sectim. Umarim sorun yasamazsiniz artik.. Tesekkurler haber verdigin icin. Sorun duzeldi saniyordum ben..

    YanıtlaSil
  16. genelde hamileyken bana allah kurtarsin diyorlardi ve ben de sinir oluyordum. o yuzden minik prensesinizle sizi Allah kavustursun, saglikla sihhatle insallah.
    bu arada cicileri de cok guzel. gule gule giyer insallah:)

    YanıtlaSil
  17. Tebrik ederim, kiz cocuklar icin o kadar guzel seyler var ki,eminim bol bol alisveris yapacaksin ^-^

    YanıtlaSil
  18. Çok doğru,benim de bir oğlum var,İlk doğduğunda az çok renk oluyor ama şuan hep beyaz-yeşiliz. :)

    YanıtlaSil

Yorumunuz icin simdiden tesekkurler :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...