30 Temmuz 2011 Cumartesi

Yaz Hic Bitmese, Misafirler Evine Gitmese

2011 yili acayip bereketli ve dolu bir yil oldu bizim icin. Yilin ilk aylarinda bebegimiz olacagini ogrenmemizle baslayan bereket, Nisan ayindan beri Turkiye'den arka arkaya ziyaretimize (ve tabi tatile :) gelen 4 posta toplam 8 misafir sayesinde devam ediyor. Gectigimiz Persembe gunu arkadasim Bahar ve esi Umut' u da yolcu ettikten sonra sira geldi kalici misafiri beklemeye :)



Bahar ve Umut' la gecen dopdolu bir 2 haftanin neresinden baslayip da anlatmali bilmiyorum. Onlar buradayken donen geyik muhabbetlerinin, gezilen yerlerin, yapilan yemeklerin, oynanan oyunlarin herbiri birbirinden keyifliydi.   5.5 aylik hamile halimle arka arkaya Las Vegas, San Francisco, Santa Barbara, Los Angeles ve Universal Studios gezilerini banamisin demeden yaptim ve pisman degilim, bir daha olsa bir daha yaparim.

Arkadaslarimizla gecen o muhtesem 2 haftanin ozeti:

- "Eveeet, ayni! Kaynimda da var, cekme yapiyor, eveeeet!" (Cem Yilmaz esprisi)

- iPhone'daki Talking Tom 2 uygulamasi ve her seferinde gulmekten kopmalarimiz

- Starbucks' ta kahve, chai tea latte vs. icme cilginligi

- Bahar'la playstation'da Little Big Planet oynayip kabiz bir sekilde turlari bir turlu atlayamamalarimiz, bir seye tutunup yukari cikilacaksa  Bahar'in hep bana tutunmalari

- Buzdolabi, kiler ve tezgah uzerindeki bilumum tum yiyeceklerin iki haftada bitmesi, ve esim Onur'un son gun "Evi kuruttunuz hee" demesi. (Trakya'dan gelen 1 teneke tam yagli beyaz peynirin ilk 10 gun icinde bitmesinden de bahsetsem mi? :P)

- Bahar'la bir Trakya yemegi olan plaska yapma denememiz. Sonuc: 2 saat firinda kalan ve ona ragmen pismeyen plaska ve 2 saatin sonunda hamburger yiyen 4 ac insan!

- Sabah kahvaltisinda hergun Turkiye'deki magazin programini seyretmemiz

- Buradaki dostlarla gidilen sarapevi ve bahcesinde yapilan hos piknik

- Hizlandirilmis Kaliforniya turu sirasinda arabada gecen uzun saatler boyunca Hayko Cepkin'den Ibrahim Tatlises'e kadar her turlu Turk sarkiciyi dinlememiz

- Onur'un Monopoly'de her aksam paralari toparlayip koseyi donmesi, Umut'un ise sanssizligi sonucu jail'den ve surekli bir yerlere para odemekten kurtulamayislari - yazik!


Yaz bitmese, misafirler evine gitmese keske.. Ne kadar mutluyduk boyle sen sakrak.. Karsidaki ev hala bos, bahceleri birlestirip ortaya masa atacagiz unutmayin, yine gelin e mi? :)

6 yorum:

  1. bu yazıyı ilk okuduğumda umutla dışarıda çay içiyorduk.okurken duygulanmadım desem yalan olur,hatta utanmasam ağlayacaktım...çok iyi vakit geçirdik gerçekten,sizinle birlikte herşey çok daha güzeldi.tabiki yaptığımız geyikler aklıma geldikçe kopuyoruz,umutla hala devam edio zaten 'eeeveett,aynı kaynımda da var','cold water one dolar','evi kuruttuk ' muhabbetleri:)) hiç unutamayacağımız bir tatil geçirdik sayenizde.. karşıdaki evi
    gözetip kollayın kimseler almasın 2013ü bekliyoruz ona göre:) canım arkadaşım sana son 3 ayında kolaylıklar diliyorum hamile hamile gezdirdik sana her yeri valla,inşallah son 3 ayın da bu kadar kolaylıkla sorunsuz güle oynaya geçer,sağlıklı bir bebiş dünyaya getirirsin. isim konusu ne alemde?
    bu kadar eğlenceli,her anı yaşamaya değer,dönerken ayaklarımızın geri geri gittiği
    bir tatil yaşattığınız için ben ve umut tekrardan çok teşekkür ediyoruz size.iyi ki varsınız sizi çok seviyoruz:)

    YanıtlaSil
  2. Canimm benimm, biz de sizi cok seviyoruz. Tekrar gorustugumuzde eminim ayni tadi tekrar yakalayacagiz. Tekrar gorusene dek ve her daim mutlu ve saglikli kalmaniz dilegiyle.. Cok optummm..

    YanıtlaSil
  3. merhaba canım, bu akşam dergide okuduğum iki şeyi paylaşmak istedim seninle.umarım hoşuna gider:)dergide olduğu haliyle aynen aktarıyorum:

    DAHA DOĞMADAN BEBEĞİNİZ İLE İLETİŞİME GEÇİN
    Bebek bekleyen bir çift olarak benim ve eşimin bu aralar en büyük derdimiz bebeğin sağlığı ve gelişimi.Daha önce hamimlelik geçirmiş tüm kadınların da çok iyi anlayacağına emin olduğum;kıpırdıyor mu,kalbi atıyor mu gibi sorular kafamızda dönüp duruyor.Ultrason ile kontrol için sürekli doktorların kapısını aşındırmak ise her zaman mümkün olmayabiliyor.İşte bu tip durumlarda ailelerin içini rahatlatmak için geliştirilmiş bir cihaz olan Angelsounds yardımınıza koşuyor.Hamileliğin 10. haftasından itibaren ilk hareketler,kalp atışları,hıçkırıklar,tekmelemeler ve hatta yemek kordonundan geçen besinlerin sesini bile bu cihaz ile dinlemeniz ve MP3 olarak kaydetmeniz mümkün.Bu minik dopler cihazını www.hepsiburada.com adresinden 100tl ye edinebiliyorsunuz.Eğer sadece sizin onu dinlemeniz değil onun da sizi duymasını istiyorsanız da Ritmo Pregnancy cihazına da bir göz atmanızı tavsiye ederim.Anne karnındayken müzik dinlemenin bebeklerin zekalarını geliştirdiği teorisini baz alarak üretilen bu müzik çalar,genişçe bir kemer şeklinde bele takılıyor ve üzerindeki hoparlörler sayesinde bebeğinize zararı olmadan istediğiniz sesi ya da müziği dinletmenize yardımcı oluyor.Bebeklerin duymaya başladığı 17. haftadan itibaren kullanabileceğiniz Ritmo Pregnancy nin henüz Türkiye satışı bulunmuyor.Ancak almak isterseniz 130$ karşılığında www.nuvo-group.com adresinden temin edebilirsiniz.

    Not:bana ilginç geldi seni de haberdar etmek istedim:) bu arada bundan sonra kendimize ilginç gelen şeyleri paylaşalım mı?mesela değişik ev dekorasyonları,fotolar...

    2. olarak paylaşmak istediğim şey pegasus havayolları uçaklarına ailelerin kızlarının isimlerini veriyor. isme kesin karar verdikten sonra www.dunyanınenguzelhediyesi.com adresinden başvuru yapabilrsin istersen.düşünsene süper olur.eğer olursa bebişe verilecek en güzel hediyelerden biri olabilir:)kızının adı uçağın üzerinde:))harika:)
    şimdilik bu kadar,öpüyorum seni..

    YanıtlaSil
  4. Canim, super paylasimlar, tesekkur ederim. Bundan sonra tabi ki paylasalim ilginc bilgileri, vs. cok hosuma gider. Hadi sana da bir blog acalim mesela ? :) Giresun'daki maceralarini ve cektigin fotograflari yuklersin hem :)

    YanıtlaSil
  5. Olur tabii ki ama ben biraz uzagim boyle seylere:( yani epey ugrasmam gerekir,gerci giresunda epey bi vaktim olur gibi gelio:) Hakkaten guzel olur,artik guzel bi fotograf makinam da var dimi yani cektigim fotolari bir yerlere koymam lazim:)

    YanıtlaSil
  6. Evet evet, kesinlikle! En yakin zamanda bekliyoruzzz :))

    YanıtlaSil

Yorumunuz icin simdiden tesekkurler :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...