4 Kasım 2011 Cuma

Baby Shower Partimiz

Yurtdisinda yasayan herkesin cok iyi bilecegi gibi aileden, akrabalardan ve arkadaslardan uzak yasamak kolay degil, hatta oldukca zor. Bayramlarda, tatillerde Skype gorusmeleriyle yetinip yilda en fazla bir kez, o da kisitli vakitte bir araya gelebiliyor olmak zaman zaman insanin canini acitiyor.

Birgun kendini dunyanin bir ucunda California adinda bir diyarda bulmus bir cift olarak, etrafimizdaki Turk arkadaslarimizin varligi ve niteligi acisindan esimle kendimizi cok sansli hissediyoruz. Eglenmeyi bilen ve seven, her daim birbirine destek olmaya hazir guzel bir Turk arkadas grubuyla tanisip kaynasmak nasip oldu buralarda. Bulundugun yerde, icinde bulundugun zaman diliminde mevcut insanlarla mumkun oldugunca guzel anilar biriktirmek insana iyi geliyor, guzellikleri paylasmak cok ama cok mutlu ediyor.

Bebek sahibi olmak uzere oldugumuz bugunlerde Turk arkadaslarimizin destegi, yardimi ve paylasimlari bizim icin paha bicilemez degere sahip. Hani hep derler ya allah guzel insanlarla karsilastirsin diye, sanirim biz o guzel insanlarla karsilastik burada.. Cok fazla duygusala baglamak istemiyorum, siz ana fikri anladiniz dimi?

Buradaki arkadaslarimizin bizim icin organize edip yaptigi Baby Shower partisinden bazi kareleri paylasiyorum. Bol kahkaha, oyun, eglence, yemek dolu birgun oldu herkes icin. Sevincle kutladik Melodi'mizin gelisini. Gunun esas kizi ve oglani (yani biz) fotograf tutkunu bir cift olunca, PhotoBooth olayi eklendi bir de kutlamaya. Aksesuarlar hazirlandi, isiklar alindi, tripod kuruldu, kamera yerlestirildi ve fotograf cumbusu basladi. Simarmak serbestti, belli oluyor mu? :))

















Partinin diger ayrintilarini da bir sonraki post'umda paylasacagim. Diaper cake'lerimiz, yemeklerimiz ve oyunlarimiz paylasmaya deger dogrusu.. 


Herkese sevdikleriyle birlikte guzel vakit gecirebilecekleri hos bir bayram tatili diliyorum.. 
Koyunlari rahat birakin demis bir blogger arkadas, bence de oyle yapin ya.. 

:)





10 yorum:

  1. CANIM, NE GÜZEL KARELER BUNLAR, BABY SHOWER KUTLAMALARINIZA BAYILDIM, DARISI DOĞUMUNA İNŞALLAH HAYIRLI HABERLERİNİZİ ALIRIZ. ORALARDA DA ANLAŞABİLECEĞİNİZ VE KENDİ MİLLETİNDEN İNSANLARA RASTLAMANIZ İYİ OLMUŞ. KARELERDE BULUNAN HERKESE SEVGİ VE SELAMLARIMI İLETİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM ANKARA'DAN KUCAK DOLUSU SEVGİLER. BAYRAMINIZI CANDAN KUTLAR HER GÜNÜNÜZÜN BAYRAM SEVİNCİ İÇİNDE GEÇMESİNİ DİLERİM..

    YanıtlaSil
  2. Ne eğlenceli kareler böyle:))Hissediliyor zaten güzel dostluklar kurduğunuz.

    Size de iyi bayramlar!

    YanıtlaSil
  3. Çok eğlendiğiniz belli oluyor. Gerçekten de büyük bir şans böyle bir gurup içinde olabilmek, herkesin yüzünde o sıcak gülümseme...

    YanıtlaSil
  4. sanada mutlu bayramlar güzel anne:) her bir kare eğlencenin doruk noktasını kahkahalarınızı anlatma yetmiş..yaşasın böyle güzel dostluklar:)

    YanıtlaSil
  5. ne kadar eğlenceli bir parti !! neşeniz daim olsun...

    YanıtlaSil
  6. ★ Çok güzel fotoğraflar ,eğlenceli :)

    YanıtlaSil
  7. @ SUKRAN: Tesekkurler, Buradan da Ankara'ya sevgiler.. Bayraminiz simdiden kutlu olsun.. :)

    @ Semi'nin Mutlu Elleri: Iyi bayramlar :)

    @ CafenoHut: Sansliyiz evet, hem de cok :) Dilerim ki herkese boyle guzel insanlarla tanismak nasip olsun.

    @Meyra: Kahkahalar havada ucustu gercekten :) Fotograflar ne guzel bir arac bunlari yansitmak icin degil mi?

    @ Buket: Tesekkurler, hepimizin nesesi daim olsun :)

    @ Red Riding Hood: Tesekkurler, iyi bayramlar :)

    YanıtlaSil
  8. coooooooooooooook guzel olmus bunlarin hepsi :D

    iyi bayramlar...

    YanıtlaSil
  9. bayıldım fotolara herhalde bir baby shower partisi bundan daha güzel olamazdı :)

    YanıtlaSil
  10. Ah ben bunları yeni görüyorum..Ne güzel organize etmişler, ne güzel insanlar..genelde uzakta insanlar birbirlerinden başla kimseleri olmadığı için daha bir tutunuyor birbirine, küçük yerlerde de öyle burada..yanında seni mutlu edecek birilerinin olması çok güzel!

    YanıtlaSil

Yorumunuz icin simdiden tesekkurler :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...