7 Eylül 2011 Çarşamba

Şenlikli Birgün


Sabah telefon edip haydi atla gel borek yapalim bugun diyen Tulay ablanin davetini memnuniyetle kabul ettim, ne iyi etmisim. Bizim cay partilerimiz kucuk ama cok zevkli oluyor. Bugun Tulay abla ve Elmas'in yaptigi nefis ispanakli boregin uzerine minik Berkay'in tatliligi eklenince tadindan gecilmez birgun gecirdik. Bugun bir kez daha iyi ki boyle guzel dostlara sahibim dedim :)








8 yorum:

  1. görüntüler nefis.. ne güzel böyle dostların olması yanıbaşında:)

    YanıtlaSil
  2. kendi dilinden, kültüründen arkadaşlarının olması ne güzel canım gurbet ellerde...Berkay üç bayanın ilgisinden gayet memnun görünüyor, maşallah çok tatlı :)

    YanıtlaSil
  3. Bu nasıl bir Berkay böyle... ıspanaklı börek illaki güzeldir de.. Benim aklım Berkay'da kaldı...

    Fotoğrafların da harika olmuş, günün neşesi yansımış hepsine..
    (Bak işte bunları o 50mm'lik lensle mi çektin. Filckr'da o lensle çekilmiş portreler görüyorum aynı bunlar gibi canlı, net ve parlak)

    YanıtlaSil
  4. @ Deli Anne: hem de ne guzel dostlar :)

    @ Aysecim: Berkay hepimizin gozbebegi, zaten oyle olmamamasina imkan var mi bu tatlilikla? :)

    @ cafenoHut: Tesekkurler, bu fotograflari 50mm ile cektim evet ve Aperture'da biraz duzenledim, skin smooth ozelligine bayiliyorum ozellikle. Sonuc benim de hosuma gitti :)

    YanıtlaSil
  5. Böyle zevkle yapılan börek nasıl kötü olsun ki:))


    yaa Berkay böreğin üstüne tatlı olmuş:)

    YanıtlaSil
  6. ne tatlı bir gün böyle!!
    teknik bilgileri cafe nohut senden bi öğrensin, ben de ondan inşllh :)

    YanıtlaSil
  7. Tekrar tekrar bakıyorum gerçekten çok güzel her bir kare.. 50 mm'lik bana henüz zor geliyor, Çok fazla onunla çekmiyorum çünkü... Ama Aperture'yi araştırdım, almayı planlıyorum gerçi şu eylül ekim biraz yoğun geçecek, programı alırsam aklım onda kalır diye biraz erteleyiyorum..

    YanıtlaSil
  8. @ yildiz: Berkay her zamanki favori tatlimiz :)

    @ Buket: tabi ki, paylasmak iyidir :)

    @ cafeNohut: 50mm'yi kullanmak biraz zahmetli ama portrelerde iyi sonuc alindigi icin benim hosuma gidiyor. Bir sonraki portre lensini alana kadar favorim kalacak sanirim.
    Aperture bagimlilik yapiyor biraz, onu da deneyeyim bunu da deneyeyim derken zaman geciyor, haklisin. Kafan bosken basina oturmak en iyisi. Senin cektigin fotograflarin cok fazla duzenlemeye ihtiyaci da olmuyor zaten, iyi cekiyorsun yani. Programi alinca daha da super olacak o ayri.. :)

    YanıtlaSil

Yorumunuz icin simdiden tesekkurler :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...